Vacature coordinator bij SchuldHulpMaatje Wageningen

3 maart 2023

SchuldHulpMaatje is een vrijwilligersorganisatie voor hulp aan mensen die het overzicht en de greep op hun inkomsten en uitgaven kwijt zijn of dreigen te verliezen. Gecertificeerde vrijwilligers helpen om de administratie weer op orde te brengen. Dat kan zijn in een preventief traject, maar ook tijdens en na een schuldsaneringsproces met als doel het vergroten van de zelfredzaamheid van de hulpvragers. Daarnaast bevorderen we integrale schuldhulpverlening in Wageningen. Onze Stichting is door de Kerken in Wageningen in 2014 opgericht en lid van de landelijke Vereniging SchuldHulpMaatje. Deze vereniging ondersteunt de plaatselijke SchuldHulpMaatje projecten met adviezen en cursussen voor de vrijwilligers. De gemeente Wageningen verstrekt subsidie. Met de financiële steun van de Kerken en het lidmaatschap in de Deelnemersraad hebben we een breed draagvlak in Wageningen. Samen brengen we de zorg voor onze naasten in de praktijk!

SchuldHulpMaatje Wageningen zoekt een nieuwe coördinator. De coördinator is onder andere een coach voor de Maatjes, maar doet ook de intakegesprekken met hulpvragers. Daarbij wordt vaak samengewerkt met o.a. het Startpunt en de Schulddienstverlening van de gemeente Wageningen. Het is een uitdagende functie, die ook veel voldoening geeft!

Heb je interesse of ken je iemand die zou willen solliciteren? De volledige vacature is te vinden op de website: https://www.schuldhulpmaatje-wageningen.nl/uncategorized/vacature-coordinator/

0 reacties