Noga voor Nepal – bestellen voor 1 december svp

25 november 2021

Beste mensen, inmiddels komen de bestellingen binnen; op 1 december maken we de balans op. Dus mocht je ook iets willen bestellen en daarmee bijdragen, laat het dan zsm weten svp! 

Oorspronkelijk bericht: toen we in 1998 vertrokken uit Nepal namen we ook afscheid van Dhanu Maya die ons vier jaar met van alles geholpen had en voor Sanne en Sem als grote zus (‘didi’) was.

Sanne en Henk-Peter bezochten haar in 2012. Op de foto zie je Dhanu Maya, haar moeder en broer Sanne. Dhanu Maya was nooit getrouwd maar inmiddels wel moeder van 17 geadopteerde kinderen omdat ze dat als haar roeping zag. Ze probeert kinderen die tussen wal en schip vallen zoveel mogelijk in contact met hun familie te helpen. Meer hierover op de website van Dhanu Maya’s home.

Onze vriendin Angela maakt ambachtelijke noga waarvan de opbrengst naar Dhanu Maya (2e van rechts op de foto) gaat. Voor de kerstmarkt in de Julianastraat op 12 december was een kraam gepland maar of die markt doorgaat is onzeker. Er zijn wel veel lekkernijen, alles € 5,- per stuk.

  • Potjes kweepeerchutney (ca.140 gram)
  • Potjes rode uiencompote (ca.140 gram)
  • Blokken spekkoek (ca. 110 gram)
  • Plakken nougat/ noga (ca. 150 gram)

Mocht je iets willen bestellen, laat ons dan de keuze en aantallen even weten via hpdijkema@gmail.com. Dank alvast voor de support!
Dona en Henk-Peter

0 reacties