Inschrijven diensten

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor het bijwonen van onze diensten op zondagen om 10.00 in Ons Huis. Omdat er maximaal ruimte is voor 45 bezoekers is inschrijven verplicht. U kunt onze diensten ook online meekijken.

Gebruik dit formulier om u zelf en/of anderen aan te melden voor onze zondagse diensten. Wanneer u verkoudheidsklachten of koorts heeft, of een huisgenoot met koorts/benauwdheid/corona kunt u de dienst niet bijwonen. Er is een gebruiksplan opgesteld voor de diensten en andere gemeentelijke activiteiten. Omdat mensen uit hetzelfde huishouden bij elkaar kunnen zitten vragen we u maximaal 1 huishouden aan te melden. Doe een nieuwe inschrijving voor een eventuele 2e huishouden die u wilt aanmelden.

Komende zomerweken zijn er de volgende bijzonderheden:

  • Voor 25 juli kunnen maximaal 23 gemeenteleden zich inschrijven omdat we deze dienst samen met de GKV in Ons Huis houden en we de plekken verdelen tussen beide gemeenten.
  • Dit geldt ook voor 8 augustus wanneer we de dienst met de GKV in de Wagenburcht houden. Voor 8 augustus kunnen zich maximaal 25 gemeenteleden inschrijven.
  • Voor reguliere diensten in Ons Huis kunnen maximaal 45 gemeenteleden zich inschrijven.

Hieronder ziet u het aantal aanmeldingen per zondag. Zorg ervoor dat het maximum aantal met uw aanmelding niet wordt overschreden. Is het aantal aanmeldingen rood gekleurd? Meld u zich dan niet meer aan.

Controle inschrijving
Scroll na het versturen van het formulier naar boven, dan ziet u de bevestiging van uw inschrijving.

Heeft u vragen/opmerkingen? Neem dan contact op met Sebastian Huizer. Uiterlijk de zaterdag voor de dienst ontvangt u van Sebastian een bevestiging van uw aanmelding.