Inschrijven diensten

UPDATE: Tot 19 januari worden er geen bezoekers toegelaten in onze diensten.

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor het bijwonen van onze diensten op zondagen om 10.00 in Ons Huis. Omdat er maximaal ruimte is voor 30 bezoekers is inschrijven verplicht. Elke zondag zijn twee gemeentekringen uitgenodigd om de dienst bij te wonen. U kunt onze diensten ook online meekijken.

Gebruik dit formulier om u zelf en/of anderen aan te melden voor onze zondagse diensten. Wanneer u verkoudheidsklachten of koorts heeft, of een huisgenoot met koorts/benauwdheid/corona kunt u de dienst niet bijwonen. Er is een gebruiksplan opgesteld voor de diensten en andere gemeentelijke activiteiten

Omdat mensen uit hetzelfde huishouden bij elkaar kunnen zitten vragen we u per huishouden een formulier in te vullen. Als u dus u zelf en een ander echtpaar opgeeft die niet tot uw huishouden behoort, vult u het formulier twee keer in.

U kunt voor de komende vier diensten inschrijven. De te kiezen opties worden elke week bijgewerkt. Heeft u vragen/opmerkingen? Neem dan contact op met Sebastian Huizer. Uiterlijk de zaterdag voor de dienst ontvangt u van Sebastian een bevestiging van uw aanmelding.