Inschrijven diensten

Op deze pagina kunt u zich inschrijven voor het bijwonen van onze diensten op zondagen om 10.00 in Ons Huis. Omdat er maximaal ruimte is voor 45 bezoekers is inschrijven verplicht. Elke zondag zijn twee gemeentekringen uitgenodigd om de dienst bij te wonen. U kunt onze diensten ook online meekijken.

Gebruik dit formulier om u zelf en/of anderen aan te melden voor onze zondagse diensten. Wanneer u verkoudheidsklachten of koorts heeft, of een huisgenoot met koorts/benauwdheid/corona kunt u de dienst niet bijwonen. Er is een gebruiksplan opgesteld voor de diensten en andere gemeentelijke activiteiten

Omdat mensen uit hetzelfde huishouden bij elkaar kunnen zitten vragen we u per huishouden een formulier in te vullen. Als u dus u zelf en een ander echtpaar opgeeft die niet tot uw huishouden behoort, vult u het formulier twee keer in.

U kunt voor de komende vier diensten inschrijven. De te kiezen opties worden elke week bijgewerkt. Heeft u vragen/opmerkingen? Neem dan contact op met Sebastian Huizer. Uiterlijk de zaterdag voor de dienst ontvangt u van Sebastian een bevestiging van uw aanmelding.

Hieronder ziet u het aantal aanmeldingen per zondag. Zijn het er voor diensten in Ons Huis 45 of meer? Meldt u zich dan niet meer aan.

Gebruik dit formulier om u zelf en/of anderen aan te melden voor onze zondagse diensten. Wanneer u verkoudheidsklachten of koorts heeft, of een huisgenoot met koorts/benauwdheid/corona kunt u de dienst niet bijwonen. Heeft u vragen/opmerkingen? Neem dan contact op met Sebastian Huizer. De zaterdag voor de dienst ontvangt u van Sebastian een bevestiging van uw aanmelding.

Hieronder ziet u het aantal aanmeldingen per zondag. Zijn het er voor diensten in Ons Huis 45 of meer? Meldt u zich dan niet meer aan.

Controle inschrijving
Scroll na het versturen van het formulier naar boven, dan ziet u de bevestiging van uw inschrijving.

Diensten in Bennekom

Met de huidige versoepelingen zijn er mogelijkheden om voordat de zomervakantie aanbreekt 4x als gemeente samen te komen in het gebouw van de VEG in Bennekom. Dit willen we doen op 27 juni en 4, 11 en 18 juli. Deze diensten beginnen dan om 14.00 uur. De gehele gemeente is bij deze diensten welkom, maar inschrijven blijft wel nodig.