Meer weten over het christelijk geloof?

Ontmoeten, vragen en ontdekken. Dat doe je op een Alpha-cursus. Tijdens acht interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Alpha is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.

Hoe het werkt
Wekelijks komen we als groep bij elkaar. De avond start om 19.30 met een gezellige koffie/thee moment. Je luistert naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof. Elke inleiding behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals:

  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • Hoe relevant is het christelijke geloof?

Dan volgt het leukste moment van Alpha: na de inleiding ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

Volgende cursus
Momenteel is er vanuit onze gemeente geen Alpha-cursus gepland. Kijk op de Alpha-cursus | Maak kennis met het christelijk geloof – Alpha of er een cursus begint in jouw buurt.

Lijkt het je wat of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

 

Contact en opgave Alpha-cursus
Wij gaan altijd zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. U kunt daar hier meer over lezen